TOČKA e - VEM

E-pošta natisni PDF

VSE NA ENEM MESTU TUDI NA NAŠI ZBORNICI

nalozba_v_vaso_prihodnost

Od 01.07.2005 dalje se lahko samostojni podjetnik posameznik vpiše v Poslovni register Slovenije, vpiše spremembe podatkov ali prenehanje opravljanje dejavnosti podjetnika tudi na naši zbornici. Tako samostojni podjetnik ne ureja več statusnih sprememb na davčni upravi, temveč na točkah sistema Vse na enem mestu (VEM), torej tudi na naši zbornici.

Tudi naša zbornica je postala točka sistema Vse na Enem Mestu (VEM), kjer so podjetniku zagotovljene:

  • vse informacije v zvezi z vpisom, spremembo ali izbrisom podjetnika iz registra;
  • vsi obrazci, potrebni za vpis, spremembo ali izbris podjetnika iz registra;
  • pomoč pri izpolnjevanju elektronskih obrazcev v aplikaciji e – VEM ter posredovanje podatkov pristojnim organom in institucijam.

S tem je samostojni podjetnik/ca razbremenjen administrativnih opravil ob začetku opravljanja dejavnosti ter pri ostalih spremembah pri opravljanju obrtne ali obrti podobne dejavnosti

NA OBMOČNI OBRTNO-PODJETNIŠKI ZBORNICI BREŽICE TOREJ LAHKO OPRAVITE

1. VPIS PODJETNIKA
2. SPREMEMBO V REGISTRU
3. IZBRIS PODJETNIKA

Več informacij dobite pri e-VEM referentki, Slavici Kostevc na tel. številki 07/49-92-279.

 

Prijava

Iskanje

Dobrodošli na uradni strani OOZ Brežice

V zbornici je združenih več kot 500 članov iz sedmih sekcij, v okvirju katerih so organizirana redna izobraževanja, delavnice in posvetovanja. Članom nudimo tudi pomoč in podporo, ter izvajamo storitve e-Vem točke, ter skrbimo tudi za medsebojno druženje in sodelovanje.

© 2011 Območna obrtno-podjetniška zbornica Brežice, Cesta prvih borcev 3, 8250 Brežice | telefon: 07 499 22 70 | natasa.bogovic@ozs.si
Izdelava spletnih strani: Modra Ideja