Strokovna ekskurzija gostincev

E-pošta natisni PDF

 

Člani sekcije za gostinstvo in turizem pri Območni obrtno-podjetniški zbornici Brežice, so izvolili novo predsednico. To je ga. Lea Racman Cizl iz Brezine.
Tako je sekcija že v letu 2012 tudi že imela prvo strokovno ekskurzijo in sicer so šli v Ljubljano na ogled 6. Mednarodnega strokovnega sejma okusov Gast Expo, kjer so pridobili nova poznanstva in izkušnje, ki jih bodo poskušali kar se da najbolje prenesti v prakso. 
Po ogledu sejma so se na poti domov ustavili še v lokalni gostilni, ki si je že pridobila znak Gostilna Slovenije in tudi tu poskušali pridobiti čim več informacij glede pridobitve te blagovne znamke.
 

Prijava

Iskanje

Dobrodošli na uradni strani OOZ Brežice

V zbornici je združenih več kot 500 članov iz sedmih sekcij, v okvirju katerih so organizirana redna izobraževanja, delavnice in posvetovanja. Članom nudimo tudi pomoč in podporo, ter izvajamo storitve e-Vem točke, ter skrbimo tudi za medsebojno druženje in sodelovanje.

© 2011 Območna obrtno-podjetniška zbornica Brežice, Cesta prvih borcev 3, 8250 Brežice | telefon: 07 499 22 70 | natasa.bogovic@ozs.si
Izdelava spletnih strani: Modra Ideja