DOMAČA VAS V KRANJU - prodaja izključno Slovenskih proizvodov

E-pošta natisni PDF

Bioclean d.o.o. je družinsko podjetje in pred kratkim so dobili idejo o postavitvi čisto posebnega središča, kjer se bodo prodajali izključno Slovenski pridelki, izdelki oz. proizvodi.

Glede na to da  Slovenija še nima takšnega središča, kjer bi se dobilo vse na enem mestu od domače hrane (kruha,zelenjave, mesa,mesnih izdelkov,perutnine, mleka ,sira, slaščic,medu,olja,vina…..), glinenih izdelkov, rokodelskih izdelkov,oblačil, nakita, igrač, obutve, kozmetike, skratka vse kar imamo Slovenci dobrega in lepega .

Zato vas vabijo da se jim pridružite in ponudite potrošniku svoj proizvod.

Lahko se predstavljate sami ali pa se združite z okoliškimi proizvajalci/pridelovalci in v svoji hišici ponudite še več iz vašega kraja.

Otvoritev nakupovalnega središča bo 02.12.2011

Domača vas bo odprta vsak dan med 8.00 in 19.00 uro, ob sobotah med 8.00 in 13.00 uro. Tako da bo potrošniku omogočeno kupovati vsak dan domače izdelke.

Nakupovalno središče DOMAČA VAS bo delovalo po principu pokrite tržnice , vendar v domačem kontekstu, v samem pokritem prostoru bodo izdelane lesene hišice s prodajnimi pulti, elektriko in nekatere z vodo, razdeljene po različnih tlorisih in sicer od cca.4 m2, 5 m2, 8 m2, 13 m2 ali več.

V ceno najema so všteti vsi stroški najema, elektrike,ogrevanja,sanitarij, parkirnega prostora in  oglaševanja.

Za več informacij pokličite na tel.:
04/235-60-50, 040/281-098 Alenka, 040/376-440 Tina

 

Prijava

Iskanje

Dobrodošli na uradni strani OOZ Brežice

V zbornici je združenih več kot 500 članov iz sedmih sekcij, v okvirju katerih so organizirana redna izobraževanja, delavnice in posvetovanja. Članom nudimo tudi pomoč in podporo, ter izvajamo storitve e-Vem točke, ter skrbimo tudi za medsebojno druženje in sodelovanje.

© 2011 Območna obrtno-podjetniška zbornica Brežice, Cesta prvih borcev 3, 8250 Brežice | telefon: 07 499 22 70 | natasa.bogovic@ozs.si
Izdelava spletnih strani: Modra Ideja